Handlekurv

Ingredienser

Tomatsaus til 8 trekanter:
400g knuste tomater
1 ts salt
1 ss oregano
1 ts grovmalt pepper

Til 8 trekanter pizza:
Tomatsaus
350 g revet ost
8 trekanter Leksands knekkebrød
100 g squash i skiver
100 g aubergine i skiver
100 g grønnkål (svartkål er veldig uvanlig i Norge)
200 g grønn asparges
50 g cherrytomater delt i to
50 g ruccola
100 g tzatziki
fersk basilikum

Directions

1.

Sett ovnen på 225 grader, over- og undervarme

2.

Fordel tomatsaus og ost på knekkebrødene

3.

Bre squash og aubergine på et stor tallerken, ha på litt salt

4.

Hakk opp grønnkålen og vend inn litt olivenolje, salt og pepper

5.

Vend aspargesen i olivenolje, salt og pepper

6.

Del cherrytomatene i to

7.

Fordel alt på knekkebrødene og stek midt i ovnen i 8-9 minutter

8.

Før servering, legg på tzatziki, ruccola og fersk basilikum

9.