Handlekurv

SUNN LIVSSTIL MED LEKSANDS KNEKKEBRØD

Knekkebrødet bakes av 100 prosent fullkornsmel, som betyr at man bruker hela rugkornet med både skall og kime. Det sunne sitter i skallet, og inneholder vitaminer, mineraler og mye fiber. Fiber holder magen i sjakk, holder blodsukkeret på et jevnt nivå, og gir en deilig metthetsfølelse. Fullkorn hjelper deg rett og slett med å holde deg frisk. Dessuten er knekkebrødet vårt fri for både sukker og fett. Et helsebrød, rett og slett!

LOKALT PRODUSERT RUG AV HØYESTE KVALITET

De beste råvarene gir de beste produktene. Rugen er vår viktigste råvare. Vår rug dyrkes innenfor 34 mil fra fabrikken. Den produseres med høye krav til sikkerhet og miljøansvar, og kan spores direkte til hvilken gård rugen kommer fra.

EGEN MØLLE OG LIDENSKAPELIGE BAKERE

I vår egen mølle males rugen til fullkornsmel, som innebærer at vi tar vare på hele kornet med kime og skall. Vi passer også på at rugen får utvikle sin kraftige aroma slik at vi får et smaksrikt knekkebrød. Det tar minst 5 år å bli en dyktig baker med lidenskap for det genuine knekkebrødet. Våre bakere har vært der lenge. De vet nøyaktig hva som kreves av kvalitet på melet, hvordan deigen skal blandes og knas, og hvordan knekkebrødene skal stekes for å få frem den autentiske Leksandssmaken.